Wojewodzin 52
19- 200 Grajewo
tel./fax. 86-272-22-31
INTERNAT - tel. 0-86 272-31-80 (w dni robocze)
szukaj na stronie:

Zespół Szkół w Wojewodzinie

Zapraszamy w nasze progi...

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
  • Technik Hotelarstwa

    Technik Hotelarstwa

  • Technik Weterynarii

    Technik Weterynarii - Nowość

  • Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

  • Technik Budownictwa

    Technik Budownictwa

  • Technik Rolnik

    Technik Rolnik

  • Branżowa Szkoła I stopnia

    Branżowa Szkoła I stopnia

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Cyklicznie, od stycznia 2019, uczniowie technikum w Wojewodzinie uczestniczyli w zajęciach w ramach II edycji projektu "Kreatywne warsztaty lodowe z Schöller Ice Cream". Świetna inicjatywa producenta lodów - firmy Nestle Schöller; głównym celem warsztatów jest rozwijanie pasji i zainteresowań uczniów w zakresie komponowania deserów lodowych na bazie ,,Schöller Ice Cream’’.
Producent lodów Nestle Schöller zapewnił lody na zorganizowanie warsztatów dla uczestników oraz firmowe koszulki i zapaski. Szesnastu najlepszych uczestników warsztatów wyłonionych przez Jury ze wszystkich województw otrzyma voucher uprawniający do udziału w Ogólnopolskim Konkursie Master Challenge by Schöller oraz walkę o 3 000 zł i warsztaty w Akademii Kurta Schellera.
Pod okiem nauczycielek przedmiotów zawodowych uczestnicy przygotowali między innymi lody smażone, tartuffo, lodowe semifredo czy amerykańskie pancakes z lodami. Cały zespół wykazał się dużym zaangażowaniem, a przede wszystkim świetnie bawili się smakami, teksturami i kolorami komponując ciekawe połączenia. Zapraszamy do galerii zdjęć - z pewnością pobudzą Wasze kubki smakowe.

spacer

Zaloguj się:

Użytkowników:
20
Artykułów:
551
Odsłon artykułów:
2547535

Gościmy:

Odwiedza nas 14 gości oraz 0 użytkowników.