Tulipany i anturium z papryki, pióropusze i palmowe liście z pora, szyszki z cebuli - to tylko niektóre dzieła stworzone przez naszych uczniów podczas warsztatów carvingu, odbywających się cyklicznie pod kierunkiem nauczycieli przedmiotów zawodowych. Aby stać się adeptem szkolenia, należało spełnić kilka warunków: m.in. mieć głowę pełną pomysłów, chęci, zwinne palce i sporo cierpliwości.
Prezentowane zdjęcia ukazują, obok efektów prac, przyjemność, jaką czerpią wszyscy obecni na warsztatach z rzeźbienia w warzywach i owocach - bo przecież -ogranicza nas tylko wyobraźnia!
Kolejne - czwarte – spotkanie kończące warsztaty I stopnia odbędzie się w styczniu.
Nauczyciele przedmiotów zawodowych - pracowni żywienia i hotelarstwa
Kierunki kształcenia:
Zaloguj się:
- Użytkowników:
- 20
- Artykułów:
- 551
- Odsłon artykułów:
- 2547535
Gościmy:
Odwiedza nas 14 gości oraz 0 użytkowników.