Wojewodzin 52
19- 200 Grajewo
tel./fax. 86-272-22-31
INTERNAT - tel. 0-86 272-31-80 (w dni robocze)
szukaj na stronie:

Zespół Szkół w Wojewodzinie

Zapraszamy w nasze progi...

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
  • Technik Hotelarstwa

    Technik Hotelarstwa

  • Technik Weterynarii

    Technik Weterynarii - Nowość

  • Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

  • Technik Budownictwa

    Technik Budownictwa

  • Technik Rolnik

    Technik Rolnik

  • Branżowa Szkoła I stopnia

    Branżowa Szkoła I stopnia

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Chcę poinformować was, drodzy uczniowie, że wasi nauczyciele nieustannie doskonalą swoje umiejętności zawodowe, abyście mogli być na bieżąco zapoznawani z ciekawymi rozwiązaniami, trendami warsztatu zawodowego.
Ostatnio w bardzo ciekawych warsztatach uczestniczyła p. Beata Urbańska: Program warsztatów to Wykorzystanie programów komputerowych w gastronomii. Warsztaty odbyły się w Zespole Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Ustawicznego i Centrum Kształcenia Praktycznego im. Stanisława Staszica w Miętnem. Ale prawdziwą atrakcją warsztatów był:

Pokaz kuchni molekularnej wpisujący się w Nowoczesne trendy w gastronomii.
W ramach pokazu Marek Rybacki - V-ce Prezes
Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska zaprezentował przygotowanie potraw metodą sous vide. Na zdjęciach wygląda to bardzo tajemniczo.

Zdzisława Choynowska

spacer

Zaloguj się:

Użytkowników:
20
Artykułów:
551
Odsłon artykułów:
2547535

Gościmy:

Odwiedza nas 14 gości oraz 0 użytkowników.