Chcę poinformować was, drodzy uczniowie, że wasi nauczyciele nieustannie doskonalą swoje umiejętności zawodowe, abyście mogli być na bieżąco zapoznawani z ciekawymi rozwiązaniami, trendami warsztatu zawodowego.
Ostatnio w bardzo ciekawych warsztatach uczestniczyła p. Beata Urbańska: Program warsztatów to Wykorzystanie programów komputerowych w gastronomii. Warsztaty odbyły się w Zespole Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Ustawicznego i Centrum Kształcenia Praktycznego im. Stanisława Staszica w Miętnem. Ale prawdziwą atrakcją warsztatów był:
Pokaz kuchni molekularnej wpisujący się w Nowoczesne trendy w gastronomii.
W ramach pokazu Marek Rybacki - V-ce Prezes
Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska zaprezentował przygotowanie potraw metodą sous vide. Na zdjęciach wygląda to bardzo tajemniczo.
Zdzisława Choynowska
Kierunki kształcenia:
Zaloguj się:
- Użytkowników:
- 20
- Artykułów:
- 551
- Odsłon artykułów:
- 2547535
Gościmy:
Odwiedza nas 14 gości oraz 0 użytkowników.