Aktualności

Europejska Praktyka Zawodowa

Protokół z posiedzenia Komisji rekrutacyjnej Ogłoszenie – nabór do wyjazdu nr 2 Regulamin rekrutacji i udziału w projekcie Dokumenty EduPlus portfolio 2019-2020 Program kulturowy Portugalia Warunki zakwaterowania Portugalia Ogłoszenie – nabór do wyjazdu nr 1 Regulamin rekrutacji i udziału w projekcie – AKTUALIZACJA Załączniki do Regulaminu Informacje o projekcie

Czytaj więcej »

Staże zagraniczne Erasmus+

Nabór na wyjazd do Portugalii na zagraniczne staże zawodowe. Protokół z posiedzenia Komisji rekrutacyjnej Ogłoszenie – nabór do wyjazdu nr 2 Regulamin rekrutacji i udziału w projekcie

Czytaj więcej »

Powrót z praktyki w Irlandii

Od 25.04 do 20.05.2022r. w Irlandii, w miasteczku Youghal, odbywała praktyki zawodowe 20 osobowa grupa uczniów klas trzecich technikum w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik rolnik. Praktyki odbyły się dzięki przystąpieniu szkoły do projektu „Europejska Praktyka Zawodowa”, który jest wspófinansowany przez Unię Europejską w ramach programu Erasmus

Czytaj więcej »

Finalistka I Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Procesie Inwestycyjno – Budowlanym

Dominika Wojsław została finalistką I Ogólnopolskiej Olimpady Wiedzy o Procesie Inwestycyjno – Budowlanym organizowanej przez PINB ze Stalowej Woli. Reprezentowała województwo podlaskie i finalnie zajęła 16 miejsce w kraju. Serdecznie gratulujemy Dominice, organizatorom, nauczycielkom zawodu oraz pozostałym dziewczynom które wzięły udział w Olimpiadzie. Już zbieramy siły by w przyszłym roku

Czytaj więcej »

Wycieczka do Białegostoku

Wyjątkowo ciepły i słoneczny dzień 19.05. 2022r. kl. I TŻBW oraz kl. II Branżowa „A” spędziły w Białymstoku pod opieką wychowawców: p. K. Bielińskiej, p. A. Sypytkowskiej oraz p. K. Mrozowskiej. Prawdziwie wiosenna aura i dobre towarzystwo sprawiły, że wycieczkę można uznać za bardzo udaną już od momentu wyjazdu z

Czytaj więcej »

Targi gastronomiczne EuroGastro 2022

Adepci sztuki kulinarnej z klasy I i II technikum żywienia mieli okazję wziąć udział w targach EuroGastro w Warszawie. Pokazy kulinarne, nowe technologie w gastronomii, degustacje – to tylko część atrakcji. Podziwialiśmy finał „MISTRZOSTW POLSKI FLAIR 2022”, konkursu w kategorii otwartej dla członków Stowarzyszenia Polskich Barmanów oraz mixologów jeszcze nie

Czytaj więcej »
Skip to content