Finał Kulinarnego Pucharu Polskiego Mięsa za nami!
Za nami emocjonujący finał Kulinarnego Pucharu Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego, w którym zmierzyło się 10 najlepszych zespołów z całej Polski!
Choć tym razem puchar trafił do innych rąk, jestem niezwykle dumna z moich uczniów. Wykonali solidną, przemyślaną i rzetelną pracę, pokazując, że kuchnia to nie tylko smak – to także współpraca, cierpliwość i kreatywność.
Każdy konkurs to nowe doświadczenie, a każda rywalizacja – krok naprzód. Nie zawsze trzeba stanąć na podium, by odnieść sukces. Najważniejsze, by nie przestawać próbować i rozwijać swoje umiejętności!
Gratuluję wszystkim uczestnikom i trzymam kciuki za kolejne kulinarne wyzwania!
Dziękujemy Akademii Kulinarnej Marcina Budynka oraz Związkowi Polskie Mięso za to wspaniałe wydarzenie oraz zacnemu Jury za cenne wskazówki.
Kuba, Natalia – Wasza droga dopiero się zaczyna – a ja wierzę, że najlepsze dopiero przed Wami!