Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Chcę poinformować was, drodzy uczniowie, że wasi nauczyciele nieustannie doskonalą swoje umiejętności zawodowe, abyście mogli być na bieżąco zapoznawani z ciekawymi rozwiązaniami, trendami warsztatu zawodowego.
Ostatnio w bardzo ciekawych warsztatach uczestniczyła p. Beata Urbańska: Program warsztatów to Wykorzystanie programów komputerowych w gastronomii. Warsztaty odbyły się w Zespole Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Ustawicznego i Centrum Kształcenia Praktycznego im. Stanisława Staszica w Miętnem. Ale prawdziwą atrakcją warsztatów był:

Pokaz kuchni molekularnej wpisujący się w Nowoczesne trendy w gastronomii.
W ramach pokazu Marek Rybacki - V-ce Prezes
Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska zaprezentował przygotowanie potraw metodą sous vide. Na zdjęciach wygląda to bardzo tajemniczo.

Zdzisława Choynowska